Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grafiteros Galantes Cerdos Nacional
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Vallenilla de bal. Abreu rent richting de bal. Abreu probeert naar een medespeler te passen. Villalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pedríquez geeft de bal voor. Inworp. Ledezma met de inworp. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Olarte verovert de bal door een tackle van achteren. Olarte geeft een hoge lob. Hezzel kopt de bal weg. Escobar rent richting de bal. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vallenilla passt de bal met de wreef. Villalba is nu in balbezit. Valdés maakt een afschuwelijke overtreding. Valdés is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Villalba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lupi met een snel genomen vrije trap. Boscán kan de bal niet met de borst controleren. Villalba is nu in balbezit. Villalba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grafiteros Galantes 57%, Cerdos Nacional 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grafiteros Galantes - Cerdos Nacional 0:0

63e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Higuera trapt de bal weg. Lupi kopt de bal weg. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tavares. Tavares krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grafiteros Galantes 42%, Cerdos Nacional 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Grafiteros Galantes - Cerdos Nacional 0:0