Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coronoto Los churros fc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Páez probeert de bal aan de voet te houden. Bottini is nu in balbezit. Bottini passt de bal met de wreef. Rosales rent richting de bal. Rosales schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Luzardo met een sublieme pass. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo passt de bal zonder na te denken. Valente is nu in balbezit. Valente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rosales passt de bal zonder na te denken. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa geeft een lange en hoge pass. Rosales springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coronoto - Los churros fc 1:0

32e minuut.
Parra is nu in balbezit. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Rosales rent richting de bal. Rosales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Canache geeft een lange en hoge pass. Gutiérrez rent richting de bal. Rosales verovert de bal door een tackle van achteren. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Camacho probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coronoto 57%, Los churros fc 43%.
coronoto - Los churros fc 1:0

53e minuut.
Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra passt de bal zonder na te denken. Daar is Ponzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chancellor rent richting de bal. Chancellor geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valente is nu in balbezit. Valente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coronoto - Los churros fc 1:1

64e minuut.
Luzardo met een snelle inworp. Canache rent richting de bal. Canache probeert naar een medespeler te passen. Rosales is nu in balbezit. Rosales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coronoto - Los churros fc 2:1

88e minuut.
Daar is Páez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valiente is nu in balbezit. Valiente passt de bal met de wreef. Perozo is nu in balbezit. Perozo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coronoto 58%, Los churros fc 42%.
coronoto - Los churros fc 2:1