Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Horribles FC Dribladores de Aragua
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Palmezano verovert de bal door een tackle van achteren. Palmezano met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Zárate probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Horribles FC - Dribladores de Aragua 1:0

20e minuut.
Pozo geeft een hoge lob. Díez rent richting de bal. Guzmán maakt een afschuwelijke overtreding. Díez roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Díez kan niet meer verder spelen. Rivero komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Pozo met een snelle inworp. Daar is Medina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Molina krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Molina onderschept slim de pass. Molina met een sublieme pass. Piñate is nu in balbezit. Pulgar verovert de bal door een tackle van achteren. Pulgar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Palmezano probeert naar een medespeler te passen. Pulgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar passt de bal zonder na te denken. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... Zárate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Horribles FC 38%, Dribladores de Aragua 62%.
Leones Horribles FC - Dribladores de Aragua 1:0

55e minuut.
Piñate met de inworp. Molina rent richting de bal. Molina geeft een lange en hoge pass. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Horribles FC - Dribladores de Aragua 2:0

60e minuut.
Medina geeft de bal voor. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora passt de bal met de wreef. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Daar is Puerto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puerto geeft een lange en hoge pass. Aponte heeft problemen om de bal te vangen. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mora met de inworp. Anzola rent richting de bal. Jaspe verovert de bal door een tackle van achteren. Jaspe schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Horribles FC - Dribladores de Aragua 2:1

68e minuut.
Palmezano probeert naar een medespeler te passen. Aponte is nu in balbezit. Piñate legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Piñate krijgt een gele kaart. Aponte is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pulgar legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Guzmán met een sublieme pass. Palmezano met een sublieme pass. Pulgar rent richting de bal. Pulgar draait met de bal, schiet en ... Piñate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zárate bokst de bal weg.

74e minuut.
Puerto geeft de bal voor. Jaspe kopt de bal weg. Aponte probeert de bal aan de voet te houden. Rivero rent richting de bal. Rivero draait met de bal, schiet en ... Cedeño bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Horribles FC 51%, Dribladores de Aragua 49%.
Leones Horribles FC - Dribladores de Aragua 2:1