Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLIMPIC FUSTASL real alta vista
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Doeltrap. Montenegro met een harde bal richting middenveld. Kouffati kopt de bal weg. Klungelig pakt Roque de bal. Roque schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Cadíz rent richting de bal. Cadíz passt de bal met de wreef. Roque is nu in balbezit. Roque schiet op doel. Osuna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMPIC FUSTASL - real alta vista 0:1

15e minuut.
Angelucci kopt de bal weg. Aray bereikt de bal nog maar net als eerste. Aray passt de bal zonder na te denken. Daar is Olivero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Makoun trapt de bal weg. Roque kopt de bal weg. Klungelig pakt Villa de bal. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMPIC FUSTASL - real alta vista 0:2

17e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Osuna niet meer kan verder spelen. Jaimes komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Inworp. Portillo met een snelle inworp. Kouffati met een sublieme pass. Cadíz is nu in balbezit. Cadíz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cadíz met de inworp. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Piar rent richting de bal. Piar geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Palacios geeft de bal voor. Inworp. Angelucci met een snelle inworp. Aray rent richting de bal. Aray geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Piar onderschept slim de pass. Piar passt de bal met de wreef. Di Giorgi rent richting de bal. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Villa geeft de bal voor. Inworp. Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMPIC FUSTASL - real alta vista 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMPIC FUSTASL 61%, real alta vista 39%.
OLIMPIC FUSTASL - real alta vista 0:3

46e minuut.
Di Giorgi is nu in balbezit. Olivero maakt een afschuwelijke overtreding. Di Giorgi raakt geblesseerd tijdens het duel. Piar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cadíz kopt de bal weg. Ricaurte heeft problemen om de bal te vangen. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Villa geeft de bal voor. Inworp. Gómez met de inworp. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap. Jaimes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque verovert de bal door een tackle van achteren. Roque schiet op doel. Jaimes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ricaurte kopt de bal weg. Daar is Kouffati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angelucci rent richting de bal. Angelucci passt de bal zonder na te denken. Aray geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Piar rent richting de bal. Piar passt de bal in één keer door. Roque rent richting de bal. Roque schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Portillo verovert de bal door een tackle van achteren. Portillo speelt de bal door. Roque probeert naar een medespeler te passen. Di Giorgi rent richting de bal. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Villa rent richting de bal. Kouffati onderschept slim de pass. Kouffati passt de bal in één keer door. Daar is Roque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMPIC FUSTASL - real alta vista 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMPIC FUSTASL 60%, real alta vista 40%.
OLIMPIC FUSTASL - real alta vista 0:4