Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-04 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 22
  • Stadion: al nasser Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 775
al nasser Caminantes Altos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Mayz geeft een lange en hoge pass. Savarino kopt de bal weg. Daar is Cadíz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Contreras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ramírez is nu in balbezit. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
al nasser - Caminantes Altos 1:0

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamas speelt de bal door. Plasencia rent richting de bal. Plasencia passt de bal in één keer door. Romero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baralt is nu in balbezit. Baralt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
al nasser - Caminantes Altos 1:1

14e minuut.
Ramírez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ettedgui de bal. Baralt is nu in balbezit. Baralt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Plasencia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo onderschept slim de pass. Rebolledo passt de bal zonder na te denken. Baralt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt schiet op doel. Romero bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Higuera onderschept slim de pass. Higuera met een sublieme pass. Cadíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamas verovert de bal door een tackle van achteren. Adamas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Perez Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Perez Greco met een sublieme pass. Adamas bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamas met een sublieme pass. Baralt is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
al nasser - Caminantes Altos 1:2

40e minuut.
Cadíz heeft problemen om de bal te vangen. Cadíz probeert naar een medespeler te passen. Ramírez speelt de bal door. Ettedgui rent richting de bal. Ettedgui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
al nasser - Caminantes Altos 2:2

43e minuut.
Vizquel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Téllez met een snelle inworp. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
al nasser - Caminantes Altos 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al nasser 37%, Caminantes Altos 63%.
al nasser - Caminantes Altos 3:2

68e minuut.
Savarino passt de bal in één keer door. Mayz rent richting de bal. Mayz geeft een hoge lob. Baralt rent richting de bal. Baralt haalt uit met een fantastische trap. Romero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Baralt bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras is nu in balbezit. Contreras probeert naar een medespeler te passen. Baralt rent richting de bal. Baralt draait met de bal, schiet en ... Romero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ettedgui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ettedgui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
al nasser - Caminantes Altos 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al nasser 36%, Caminantes Altos 64%.
al nasser - Caminantes Altos 4:2