Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones del Táchira Los churros fc
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 21.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Barroso speelt de bal door. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente verovert de bal door een tackle van achteren. Valente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Valbuena passt de bal zonder na te denken. Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinoso met een sublieme pass. Melamed is nu in balbezit. Melamed draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Valbuena probeert naar een medespeler te passen. Melamed rent richting de bal. Páez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Páez moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Páez schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

40e minuut.
Perozo met een sublieme pass. Reinoso is nu in balbezit. Camargo is nu in balbezit. Reinoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reinoso geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones del Táchira 49%, Los churros fc 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halcones del Táchira - Los churros fc 0:0

47e minuut.
Chancellor met een sublieme pass. Valiente speelt de bal door. Valente is nu in balbezit. Valente haalt uit met een fantastische trap. Viña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones del Táchira - Los churros fc 0:1

54e minuut.
Parra passt de bal zonder na te denken. Chancellor heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Valbuena zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Valbuena naar de kleedkamers voor een vroege douche.

73e minuut.
Camacho geeft de bal voor. Perozo is nu in balbezit. Perozo passt de bal in één keer door. Daar is Reinoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinoso met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Barroso verovert de bal door een tackle van achteren. Barroso met een sublieme pass. Camacho is nu in balbezit. Melamed onderschept slim de pass. Melamed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Perozo rent richting de bal. Barroso rent richting de bal. Barroso passt de bal met de wreef. Melamed rent richting de bal. Melamed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Reinoso geeft de bal voor. Reinoso kopt de bal weg. Daar is Lezama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valente is nu in balbezit. Valente draait met de bal, schiet en ... Viña bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones del Táchira 39%, Los churros fc 61%.
Halcones del Táchira - Los churros fc 0:1