Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al nasser real alta vista
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21
average Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Cadíz rent richting de bal. Di Giorgi onderschept slim de pass. Rebolledo maakt een afschuwelijke overtreding. Rebolledo krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Kouffati kopt de bal weg. Di Giorgi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Giorgi probeert naar een medespeler te passen. Roque is nu in balbezit. Roque schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Cadíz met een sublieme pass. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez geeft een lange en hoge pass. Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Di Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi speelt de bal door. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque draait met de bal, schiet en ... Romero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez speelt de bal door. Ettedgui heeft problemen om de bal te vangen. Ettedgui draait met de bal, schiet en ... Montenegro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
al nasser - real alta vista 1:0

20e minuut.
Makoun geeft een lange en hoge pass. Roque is nu in balbezit. Roque passt de bal zonder na te denken. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Savarino is nu in balbezit. Savarino met een sublieme pass. Makoun is nu in balbezit. Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Savarino probeert naar een medespeler te passen. Ramírez rent richting de bal. Villanueva is nu in balbezit. Ramírez onderschept slim de pass. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
al nasser - real alta vista 2:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rebolledo met een snelle inworp. Cadíz heeft problemen om de bal te vangen. Di Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui onderschept slim de pass. Makoun is nu in balbezit. Ettedgui onderschept slim de pass. Ettedgui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mejías probeert naar een medespeler te passen. Villanueva bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez geeft een hoge lob. Ettedgui krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Rebolledo geeft een hoge lob. Ettedgui rent richting de bal. Ettedgui passt de bal met de wreef. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez geeft een hoge lob. Montenegro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al nasser 55%, real alta vista 45%.
al nasser - real alta vista 2:0

46e minuut.
Villanueva passt de bal in één keer door. Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Makoun is nu in balbezit. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramírez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Di Giorgi kopt de bal weg. Cadíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi is nu in balbezit. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Di Giorgi rent richting de bal. Roque is nu in balbezit. Seijas verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al nasser - real alta vista 2:1

64e minuut.
Seijas verovert de bal door een tackle van achteren. Cadíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadíz probeert naar een medespeler te passen. Mejías is nu in balbezit. Mejías haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Gómez speelt de bal door. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi draait met de bal, schiet en ... Romero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
al nasser - real alta vista 2:2

73e minuut.
Daar is Contreras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadíz rent richting de bal. Contreras tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cadíz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Villanueva zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez onderschept slim de pass. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Roque is nu in balbezit. Roque schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al nasser 54%, real alta vista 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
al nasser - real alta vista 2:2