Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLIMPIC FUSTASL Caminantes Altos
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Patiño verovert de bal door een tackle van achteren. Patiño geeft een lange en hoge pass. Perez Greco geeft een lange en hoge pass. Baralt rent richting de bal. Baralt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMPIC FUSTASL - Caminantes Altos 0:1

3e minuut.
Sifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifuentes geeft de bal voor. Daar is Aristeguieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Baena draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Baralt rent richting de bal. Baralt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ricaurte de bal. Adamas is nu in balbezit. Adamas draait met de bal, schiet en ... Osuna verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMPIC FUSTASL - Caminantes Altos 0:2

8e minuut.
Higuera verovert de bal door een tackle van achteren. Higuera passt de bal met de wreef. Plasencia geeft een lange en hoge pass. Baralt rent richting de bal. Baralt haalt uit met een fantastische trap. Osuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Higuera geeft een lange en hoge pass. Adamas rent richting de bal. Adamas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Baralt de bal. Baralt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Villa speelt de bal door. Klungelig pakt Olivero de bal. Perdomo rent richting de bal. Olivero verovert de bal door een tackle van achteren. Olivero haalt uit met een fantastische trap. Melamed bokst de bal weg.

13e minuut.
Melamed probeert naar een medespeler te passen. Adamas kopt de bal weg. Villa heeft problemen om de bal te vangen. Baralt is nu in balbezit. Baralt draait met de bal, schiet en ... Osuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Pozo rent richting de bal. Baralt onderschept slim de pass. Adamas rent richting de bal. Baralt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ricaurte geeft een hoge lob. Inworp. Baena met een snelle inworp. Adamas geeft de bal voor. Baralt springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLIMPIC FUSTASL - Caminantes Altos 0:3

35e minuut.
Mayz rent richting de bal. Aray verovert de bal door een tackle van achteren. Aray passt de bal met de wreef. Sifuentes rent richting de bal. Sifuentes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Baralt is nu in balbezit. Baralt passt de bal in één keer door. Baena geeft een lange en hoge pass. Perez Greco maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osuna bokst de bal weg.

41e minuut.
Aray bereikt de bal nog maar net als eerste. Aray geeft een lange en hoge pass. Mayz heeft problemen om de bal te vangen. Aray rent richting de bal. Aray geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMPIC FUSTASL 50%, Caminantes Altos 50%.
OLIMPIC FUSTASL - Caminantes Altos 0:3

47e minuut.
Aray bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera verovert de bal door een tackle van achteren. Higuera geeft de bal voor. Baralt rent richting de bal. Baralt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Aray heeft problemen om de bal te vangen. Perdomo rent richting de bal. Aray verovert de bal door een tackle van achteren. Olivero rent richting de bal. Olivero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sifuentes rent richting de bal. Perez Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Perez Greco geeft een hoge lob. Baralt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLIMPIC FUSTASL 43%, Caminantes Altos 57%.
OLIMPIC FUSTASL - Caminantes Altos 0:3