Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
23 futbol club Los churros fc
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Páez passt de bal met de wreef. Rivera rent richting de bal. Rivera met een sublieme pass. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Páez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano met een sublieme pass. Klungelig pakt Monagas de bal. Monagas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto onderschept slim de pass. Soto passt de bal in één keer door. Monagas rent richting de bal. Monagas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
23 futbol club - Los churros fc 1:0

29e minuut.
Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto is nu in balbezit. Perozo verovert de bal door een tackle van achteren. Perozo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Reyes trapt de bal weg. Soto kopt de bal weg. Zambrano kan de bal niet met de borst controleren. Monagas is nu in balbezit. Monagas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Reyes met een harde bal richting middenveld. Soto kopt de bal weg. Klungelig pakt Monagas de bal. Monagas schiet op doel. Reyes bokst de bal weg.

40e minuut.
Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valbuena raakt geblesseerd tijdens het duel. Valbuena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Monagas is nu in balbezit. Monagas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Crespo verovert de bal door een tackle van achteren. Valbuena rent richting de bal. Páez is nu in balbezit. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 23 futbol club 36%, Los churros fc 64%.
23 futbol club - Los churros fc 1:0

59e minuut.
Valbuena verovert de bal door een tackle van achteren. Valbuena speelt de bal door. Daar is Téllez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Soto geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Páez onderschept slim de pass. Páez probeert naar een medespeler te passen. Perozo heeft problemen om de bal te vangen. Valente is nu in balbezit. Valente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Soto met een sublieme pass. Chancellor rent richting de bal. Chancellor passt de bal zonder na te denken. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Crespo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chancellor met een snelle inworp. Perozo rent richting de bal. Perozo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Valbuena bereikt de bal nog maar net als eerste. Valbuena met een sublieme pass. Monagas rent richting de bal. Monagas draait met de bal, schiet en ... Reyes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
23 futbol club - Los churros fc 2:0

84e minuut.
Parra met een sublieme pass. Chancellor rent richting de bal. Crespo is nu in balbezit. Chancellor onderschept slim de pass. Chancellor geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 23 futbol club 62%, Los churros fc 38%.
23 futbol club - Los churros fc 2:0