Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones del Táchira Vaqueros Universidad
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Melamed is nu in balbezit. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso probeert naar een medespeler te passen. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Bolles rent richting de bal. Barroso onderschept slim de pass. Barroso speelt de bal door. Daar is Otaiza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otaiza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Túñez rent richting de bal. Otaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Otaiza speelt de bal door. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Reinoso rent richting de bal. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Melamed rent richting de bal. Melamed draait met de bal, schiet en ... Cáceres bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones del Táchira - Vaqueros Universidad 1:0

34e minuut.
Sangronis kan de bal niet met de borst controleren. Sangronis met een sublieme pass. Villas rent richting de bal. Villas schiet op doel. Viña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Halcones del Táchira - Vaqueros Universidad 1:1

35e minuut.
Bolles is nu in balbezit. Aguilera speelt de bal door. Túñez is nu in balbezit. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones del Táchira 34%, Vaqueros Universidad 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halcones del Táchira - Vaqueros Universidad 1:1

51e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Sangronis onderschept slim de pass. Sangronis speelt de bal door. Villas rent richting de bal. Villas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Sangronis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangronis passt de bal met de wreef. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones del Táchira - Vaqueros Universidad 2:1

66e minuut.
Savarino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moss met een snelle inworp. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Otaiza geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sangronis speelt de bal door. Fuentes rent richting de bal. Fuentes speelt de bal door. Villas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cáceres met een sublieme pass. Aguilera kopt de bal weg. Klungelig pakt Savarino de bal. Melamed rent richting de bal. Melamed draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cáceres niet meer kan verder spelen. Quintana komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Otaiza probeert naar een medespeler te passen. Melamed is nu in balbezit. Villareal is nu in balbezit. Melamed verovert de bal door een tackle van achteren. Melamed haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Halcones del Táchira - Vaqueros Universidad 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones del Táchira 36%, Vaqueros Universidad 64%.
Halcones del Táchira - Vaqueros Universidad 3:1