Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los churros fc al nasser
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Valente is nu in balbezit. Perozo is nu in balbezit. Seijas is nu in balbezit. Perozo verovert de bal door een tackle van achteren. Perozo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los churros fc - al nasser 1:0

19e minuut.
Parra passt de bal zonder na te denken. Chancellor heeft problemen om de bal te vangen. Chancellor probeert naar een medespeler te passen. Valente is nu in balbezit. Valente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Téllez speelt de bal door. Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft de bal voor. Klungelig pakt Madroñero de bal. Mejías geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Klungelig pakt Ettedgui de bal. Valiente bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ramírez. Valiente raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Valiente kan niet meer verder spelen. Téllez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los churros fc 41%, al nasser 59%.
Los churros fc - al nasser 1:0

57e minuut.
Rebolledo kopt de bal weg. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadíz is nu in balbezit. Perozo onderschept slim de pass. Perozo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Perozo onderschept slim de pass. Contreras met een sublieme pass. Valente is nu in balbezit. Valente draait met de bal, schiet en ... Romero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los churros fc - al nasser 2:0

66e minuut.
Ramírez is nu in balbezit. Perozo onderschept slim de pass. Perozo passt de bal zonder na te denken. Valente rent richting de bal. Valente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los churros fc - al nasser 3:0

68e minuut.
Gutiérrez geeft de bal voor. Seijas heeft problemen om de bal te vangen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo is nu in balbezit. Perozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Téllez met een snelle inworp. Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ramírez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ramírez zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Perozo passt de bal zonder na te denken. Páez is nu in balbezit. Páez met een sublieme pass. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los churros fc - al nasser 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los churros fc 48%, al nasser 52%.
Los churros fc - al nasser 4:0