Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dribladores de Aragua Caminantes Altos
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Inworp. Sojo met een snelle inworp. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve geeft de bal voor. Díez springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dribladores de Aragua - Caminantes Altos 1:0

10e minuut.
Adamas onderschept slim de pass. Adamas speelt de bal door. Baralt rent richting de bal. Baralt haalt uit met een fantastische trap. Zárate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dribladores de Aragua - Caminantes Altos 1:1

11e minuut.
Chirinos rent richting de bal. Adamas verovert de bal door een tackle van achteren. Adamas passt de bal met de wreef. Baralt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Baralt heeft problemen om de bal te vangen. Medina rent richting de bal. Baralt onderschept slim de pass. Adamas is nu in balbezit. Adamas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Medina is nu in balbezit. Aristigueta onderschept slim de pass. Aristigueta met een sublieme pass. Adamas is nu in balbezit. Adamas draait met de bal, schiet en ... Zárate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Medina probeert naar een medespeler te passen. Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez is nu in balbezit. Díez schiet op doel. Melamed probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dribladores de Aragua - Caminantes Altos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dribladores de Aragua 50%, Caminantes Altos 50%.
Dribladores de Aragua - Caminantes Altos 2:1

54e minuut.
Plasencia rent richting de bal. Inworp. Sojo met de inworp. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zárate trapt de bal weg van het doel. Perez Greco kopt de bal weg. Adamas speelt de bal door. Baralt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Perez Greco onderschept slim de pass. Perez Greco probeert naar een medespeler te passen. Baralt rent richting de bal. Adamas is nu in balbezit. Adamas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dribladores de Aragua - Caminantes Altos 2:2

66e minuut.
Chirinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Perez Greco probeert naar een medespeler te passen. Adamas rent richting de bal. Adamas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Mayz is nu in balbezit. Mayz geeft een hoge lob. Piñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt verovert de bal door een tackle van achteren. Baralt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dribladores de Aragua 55%, Caminantes Altos 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dribladores de Aragua - Caminantes Altos 2:2