Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
23 futbol club coronoto
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Bastardo onderschept slim de pass. Inworp. Figueroa met de inworp. Bottini is nu in balbezit. Bottini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Áñez geeft een hoge lob. Rivera rent richting de bal. Rivera passt de bal zonder na te denken. Monagas rent richting de bal. Monagas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Monagas rent richting de bal. Monagas passt de bal met de wreef. Zambrano is nu in balbezit. Zambrano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Querales trapt de bal weg van het doel. Canache speelt de bal door. Luzardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano geeft een hoge lob. Di Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Rojo onderschept slim de pass. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo verovert de bal door een tackle van achteren. Bottini rent richting de bal. Bottini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Querales trapt de bal weg van het doel. Bottini kopt de bal weg. Ramírez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rojo rent richting de bal. Rojo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Figueroa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini haalt uit met een fantastische trap. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Rivero passt de bal in één keer door. Ríos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera begaat een overtreding. Rivera krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Bottini rent richting de bal. Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini verovert de bal door een tackle van achteren. Rojo rent richting de bal. Rojo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
23 futbol club - coronoto 0:1

37e minuut.
Ponzo passt de bal met de wreef. Bottini is nu in balbezit. Rojo rent richting de bal. Rojo schiet op doel. Querales probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
23 futbol club - coronoto 0:2

43e minuut.
Valbuena kopt de bal weg. Soto is nu in balbezit. Canache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Soto kan niet meer verder spelen. Orozco komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 23 futbol club 57%, coronoto 43%.
23 futbol club - coronoto 0:2

49e minuut.
Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini is nu in balbezit. Orozco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bottini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

52e minuut.
Ricaurte geeft een hoge lob. Inworp. Rivero met de inworp. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Di Campo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Rojas geeft de bal voor. Rojo rent richting de bal. Orozco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orozco krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Bottini kopt de bal weg. Áñez is nu in balbezit. Figueroa onderschept slim de pass. Bottini is nu in balbezit. Bottini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bastardo onderschept slim de pass. Inworp. Figueroa met de inworp. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Monagas rent richting de bal. Ricaurte geeft een hoge lob. Savaresse rent richting de bal. Bottini verovert de bal door een tackle van achteren. Bottini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Orozco rent richting de bal. Bottini onderschept slim de pass. Bottini speelt de bal door. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 23 futbol club 55%, coronoto 45%.
23 futbol club - coronoto 0:2