Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los churros fc OLIMPIC FUSTASL
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Machado passt de bal in één keer door. Pozo is nu in balbezit. Valente onderschept slim de pass. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo passt de bal met de wreef. Pozo heeft problemen om de bal te vangen. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Perozo is nu in balbezit. Perozo passt de bal in één keer door. Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Perozo rent richting de bal. Perozo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Perozo rent richting de bal. Pozo verovert de bal door een tackle van achteren. Valente onderschept slim de pass. Valente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente onderschept slim de pass. Valente schiet op doel. Na een snelle pass probeert Villa de bal onder controle te krijgen. Osuna maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Daar is Ricaurte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los churros fc 39%, OLIMPIC FUSTASL 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los churros fc - OLIMPIC FUSTASL 0:0

67e minuut.
Daar is Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo maakt een afschuwelijke overtreding. Pozo krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Olivero heeft problemen om de bal te vangen. Gutiérrez rent richting de bal. Olivero verovert de bal door een tackle van achteren. Olivero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ricaurte geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camargo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perozo rent richting de bal. Perozo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los churros fc 36%, OLIMPIC FUSTASL 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los churros fc - OLIMPIC FUSTASL 0:0