Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real alta vista Dribladores de Aragua
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 20.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


9e minuut.
Villanueva geeft de bal voor. Mora probeert de bal aan de voet te houden. Jaspe probeert naar een medespeler te passen. Díez is nu in balbezit. Díez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Medina raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rincón komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve geeft de bal voor. Palacios kan de bal niet met de borst controleren. Díez is nu in balbezit. Díez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
real alta vista - Dribladores de Aragua 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real alta vista 45%, Dribladores de Aragua 55%.
real alta vista - Dribladores de Aragua 0:1

46e minuut.
Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaspe is nu in balbezit. Piar onderschept slim de pass. Piar geeft een hoge lob. Roque is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Makoun probeert de bal aan de voet te houden. Jaspe is nu in balbezit. Villanueva rent richting de bal. Jaspe verovert de bal door een tackle van achteren. Jaspe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Rincón rent richting de bal. Di Giorgi onderschept slim de pass. Di Giorgi met een sublieme pass. Díez is nu in balbezit. Díez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Chirinos rent richting de bal. Roque verovert de bal door een tackle van achteren. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Sojo kopt de bal weg. Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez begaat een overtreding. Gómez krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Di Giorgi onderschept slim de pass. Roque is nu in balbezit. Di Giorgi bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Giorgi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Puerto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Chirinos verovert de bal door een tackle van achteren. Chirinos geeft een lange en hoge pass. Portillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe verovert de bal door een tackle van achteren. Jaspe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real alta vista 41%, Dribladores de Aragua 59%.
real alta vista - Dribladores de Aragua 0:1