Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mineros de Guayana f.c 23 futbol club
Normal Tactiek 433
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Rivera probeert naar een medespeler te passen. Duval rent richting de bal. Duval met een sublieme pass. Gamargo rent richting de bal. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. Querales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Valente is nu in balbezit. Valente geeft een hoge lob. Gallegos probeert de bal aan de voet te houden. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Guayana f.c - 23 futbol club 1:0

21e minuut.
Rojo rent richting de bal. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano passt de bal zonder na te denken. Daar is Monagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monagas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Perozo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Bracamonte met een snelle inworp. Gallegos is nu in balbezit. Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera haalt uit met een fantastische trap. Perozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monagas is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mineros de Guayana f.c - 23 futbol club 1:1

31e minuut.
Rivera is nu in balbezit. Gallegos verovert de bal door een tackle van achteren. Gallegos speelt de bal door. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera probeert naar een medespeler te passen. Monagas is nu in balbezit. Monagas haalt uit met een fantastische trap. Perez Greco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Guayana f.c 44%, 23 futbol club 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mineros de Guayana f.c - 23 futbol club 1:1

58e minuut.
Valente bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente geeft een hoge lob. Daar is Ramírez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamargo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Savaresse geeft de bal voor. Rivera rent richting de bal. Monagas is nu in balbezit. Monagas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gamargo met een sublieme pass. Duval speelt de bal door. Rivera is nu in balbezit. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bastardo speelt de bal door. Gamargo is nu in balbezit. Gamargo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mineros de Guayana f.c - 23 futbol club 2:1

84e minuut.
Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Rivera rent richting de bal. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera rent richting de bal. Rivera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mineros de Guayana f.c 38%, 23 futbol club 62%.
Mineros de Guayana f.c - 23 futbol club 2:1