Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halcones del Táchira coronoto
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Melamed draait met de bal, schiet en ... Rojas kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Luzardo de bal onder controle te krijgen. Melamed rent richting de bal. Melamed schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Luzardo probeert de bal met de borst te controleren. Melamed onderschept slim de pass. Canache rent richting de bal. Melamed verovert de bal door een tackle van achteren. Melamed schiet op doel. Di Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Melamed speelt de bal door. Otaiza rent richting de bal. Ríos onderschept slim de pass. Otaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Otaiza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones del Táchira 41%, coronoto 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halcones del Táchira - coronoto 0:0

56e minuut.
Moss is nu in balbezit. Moss met een sublieme pass. Canache met een sublieme pass. Rosales bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosales haalt uit met een fantastische trap. Viña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Bottini passt de bal in één keer door. Rosales is nu in balbezit. Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Otaiza is nu in balbezit. Melamed rent richting de bal. Otaiza is nu in balbezit. Melamed rent richting de bal. Melamed haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Di Campo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halcones del Táchira 54%, coronoto 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Halcones del Táchira - coronoto 0:0