Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desastrosos Modernos Marineros de Mérida
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


7e minuut.
Chourio onderschept slim de pass. Chourio geeft een hoge lob. Altuve heeft problemen om de bal te vangen. Paz is nu in balbezit. Paz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Desastrosos Modernos - Marineros de Mérida 0:1

10e minuut.
Altuve met een sublieme pass. Villalobos rent richting de bal. Iriarte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Iriarte krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Chourio geeft de bal voor. Villalobos is nu in balbezit. Met opzet legt Boscán zijn tegenspeler op de grond. Boscán krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Boscán rent richting de bal. Boscán geeft een hoge lob. Paz rent richting de bal. Paz draait met de bal, schiet en ... Montiel probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos Modernos 41%, Marineros de Mérida 59%.
Desastrosos Modernos - Marineros de Mérida 0:1

52e minuut.
Barrios geeft een hoge lob. Daar is Chourio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paz rent richting de bal. Paz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Desastrosos Modernos - Marineros de Mérida 0:2

55e minuut.
Klungelig pakt Villalobos de bal. Iriarte is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villalobos. Villalobos krijgt een gele kaart. Iriarte roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Iriarte kan niet meer verder spelen. Losada komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Monsalve rent richting de bal. Monsalve met een sublieme pass. Villalobos is nu in balbezit. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Hinestroza de bal onder controle te krijgen. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve passt de bal zonder na te denken. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos Modernos 59%, Marineros de Mérida 41%.
Desastrosos Modernos - Marineros de Mérida 0:2