Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diablos de Aragua Ranas Agresivos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Rivero rent richting de bal. Mayz onderschept slim de pass. Mayz passt de bal in één keer door. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos de Aragua - Ranas Agresivos 1:0

16e minuut.
Fuentes geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aristigueta de bal. Durán rent richting de bal. Durán draait met de bal, schiet en ... Lozano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos de Aragua - Ranas Agresivos 2:0

18e minuut.
Duarte onderschept slim de pass. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Mayz speelt de bal door. Durán is nu in balbezit. Durán draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos de Aragua - Ranas Agresivos 3:0

36e minuut.
Aguerreverre bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lozano. Lozano krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Bruzual verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzual speelt de bal door. Nava is nu in balbezit. Lozano is nu in balbezit. Lozano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava passt de bal met de wreef. Lozano rent richting de bal. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Bolles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos de Aragua 59%, Ranas Agresivos 41%.
Diablos de Aragua - Ranas Agresivos 3:0

52e minuut.
Fuentes met de inworp. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse passt de bal in één keer door. Durán bereikt de bal nog maar net als eerste. Durán draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Bolles geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pineda met de inworp. Bruzual bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzual geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Bruzual passt de bal zonder na te denken. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava passt de bal zonder na te denken. Daar is Lozano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Pocaterra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos de Aragua - Ranas Agresivos 3:1

72e minuut.
Bruzual rent richting de bal. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Durán heeft problemen om de bal te vangen. Durán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Diablos de Aragua - Ranas Agresivos 4:1

88e minuut.
Marchán geeft een lange en hoge pass. Aguerreverre rent richting de bal. Greco begaat een overtreding. Greco krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diablos de Aragua 58%, Ranas Agresivos 42%.
Diablos de Aragua - Ranas Agresivos 4:1