Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 23
  • Stadion: Global Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 1938
Marineros de Mérida Tigres de Falcón
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Guzmán passt de bal zonder na te denken. Monagas is nu in balbezit. Monagas probeert naar een medespeler te passen. Ortigoza is nu in balbezit. Ortigoza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fuenmayor met een harde bal richting middenveld. Guzmán kopt de bal weg. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Barrios is nu in balbezit. Barrios passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Aguirre de bal onder controle te krijgen. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Guzmán passt de bal zonder na te denken. Altuve rent richting de bal. Salas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salas krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tavares geeft een hoge lob. Pardo is nu in balbezit. Pardo met een sublieme pass. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros de Mérida - Tigres de Falcón 0:1

35e minuut.
Salas kopt de bal weg. Guzmán heeft problemen om de bal te vangen. Losada met een sublieme pass. Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Salas rent richting de bal. Altuve onderschept slim de pass. Altuve met een sublieme pass. Paz is nu in balbezit. Paz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Losada rent richting de bal. Losada passt de bal in één keer door. Pardo rent richting de bal. Pardo passt de bal met de wreef. Ortigoza is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros de Mérida - Tigres de Falcón 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros de Mérida 52%, Tigres de Falcón 48%.
Marineros de Mérida - Tigres de Falcón 0:2

51e minuut.
Ordáz trapt de bal weg. Salas rent richting de bal. Altuve verovert de bal door een tackle van achteren. Altuve geeft een hoge lob. Paz springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros de Mérida - Tigres de Falcón 1:2

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Monagas met de inworp. Tavares is nu in balbezit. Tavares draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros de Mérida - Tigres de Falcón 1:3

82e minuut.
Daar is Monagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Losada rent richting de bal. Losada passt de bal met de wreef. Paz rent richting de bal. Paz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros de Mérida - Tigres de Falcón 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros de Mérida 34%, Tigres de Falcón 66%.
Marineros de Mérida - Tigres de Falcón 2:3