Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desastrosos Modernos Caballeros Guayana
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.6
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve geeft een hoge lob. Brito heeft problemen om de bal te vangen. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Roscio kopt de bal weg. Klungelig pakt Chourio de bal. Filosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Farías met een sublieme pass. Monsalve is nu in balbezit. Monsalve passt de bal met de wreef. Arismendi rent richting de bal. Arismendi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Roscio is nu in balbezit. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas passt de bal met de wreef. Ángel rent richting de bal. Ángel draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
Ángel schiet op doel. Da Silva probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Peñaranda zal de hoekschop nemen. Ángel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Filosa verovert de bal door een tackle van achteren. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een hoge lob. Hurtado kopt de bal weg. Ariza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos Modernos 62%, Caballeros Guayana 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Desastrosos Modernos - Caballeros Guayana 0:0

48e minuut.
Puerto geeft een hoge lob. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Monsalve krijgt een gele kaart. Peñaranda raakt geblesseerd tijdens het duel. Hurtado zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ángel is nu in balbezit. Ángel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Roscio speelt de bal door. Daar is Filosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villegas. Villegas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos Modernos 58%, Caballeros Guayana 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Desastrosos Modernos - Caballeros Guayana 0:0