Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos UA Ranas Agresivos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bruzual rent richting de bal. Mathías onderschept slim de pass. Mathías met een sublieme pass. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Nava is nu in balbezit. Nava passt de bal zonder na te denken. Gil met een sublieme pass. Klungelig pakt Lozano de bal. Lozano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Mata rent richting de bal. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda passt de bal met de wreef. Lozano is nu in balbezit. Lozano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Suárez de bal. Nava rent richting de bal. Nava draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil geeft de bal voor. Chacín kopt de bal weg. Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UA - Ranas Agresivos 1:0

32e minuut.
Suárez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nava is nu in balbezit. Nava passt de bal zonder na te denken. Lozano is nu in balbezit. Lozano schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magos UA - Ranas Agresivos 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos UA 37%, Ranas Agresivos 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magos UA - Ranas Agresivos 1:1

63e minuut.
Bruzual met een sublieme pass. Nava is nu in balbezit. Nava passt de bal met de wreef. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Marchán de bal. Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías passt de bal in één keer door. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín haalt uit met een fantastische trap. Lozano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos UA 47%, Ranas Agresivos 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magos UA - Ranas Agresivos 1:1