Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
theredfury Desastrosos Modernos
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Daar is Filosa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante rent richting de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap. Ariza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
theredfury - Desastrosos Modernos 1:0

28e minuut.
Tavare met een sublieme pass. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante passt de bal in één keer door. Andueza rent richting de bal. Andueza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Filosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali met een sublieme pass. Andueza rent richting de bal. Andueza draait met de bal, schiet en ... Ariza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
theredfury - Desastrosos Modernos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: theredfury 32%, Desastrosos Modernos 68%.
theredfury - Desastrosos Modernos 2:0

55e minuut.
Villalobos kopt de bal weg. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Chourio begaat een overtreding. Chourio krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Maldonado passt de bal met de wreef. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire passt de bal in één keer door. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
theredfury - Desastrosos Modernos 3:0

70e minuut.
Maldonado rent richting de bal. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio met een sublieme pass. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Roscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mea Vitali is nu in balbezit. Mea Vitali passt de bal met de wreef. Andueza bereikt de bal nog maar net als eerste. Andueza geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Filosa is nu in balbezit. Andueza onderschept slim de pass. Andueza passt de bal met de wreef. Rubio rent richting de bal. Rubio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: theredfury 31%, Desastrosos Modernos 69%.
theredfury - Desastrosos Modernos 3:0