Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManoTengoFe Magos UA
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Mangana geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sangronis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata passt de bal in één keer door. Mathías rent richting de bal. Mathías geeft een hoge lob. Ordáz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Ettedgui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettedgui passt de bal in één keer door. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa haalt uit met een fantastische trap. Lancken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManoTengoFe - Magos UA 1:0

38e minuut.
Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín onderschept slim de pass. Echeto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Echeto krijgt een gele kaart. Chacín is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chacín kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Ordáz probeert wanhopig de bal te grijpen. Chacín is nu in balbezit. Chacín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Montilla geeft de bal voor. Vera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vera passt de bal zonder na te denken. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManoTengoFe 48%, Magos UA 52%.
ManoTengoFe - Magos UA 1:0

48e minuut.
Ponzo passt de bal in één keer door. Chacín is nu in balbezit. Mendes begaat een overtreding. Mendes krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Mathías met een sublieme pass. Suárez rent richting de bal. Suárez met een sublieme pass. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ManoTengoFe - Magos UA 1:1

72e minuut.
Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez onderschept slim de pass. Suárez passt de bal met de wreef. Chacín rent richting de bal. Chacín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManoTengoFe - Magos UA 1:2

74e minuut.
Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud passt de bal met de wreef. Ponzo met een sublieme pass. Chacín rent richting de bal. Chacín schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Mathías met een sublieme pass. Mendes rent richting de bal. Chacín rent richting de bal. Chacín draait met de bal, schiet en ... Ordáz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManoTengoFe - Magos UA 1:3

90e minuut.
Sangronis geeft de bal voor. Gil heeft problemen om de bal te vangen. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa haalt uit met een fantastische trap. Lancken maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManoTengoFe 39%, Magos UA 61%.
ManoTengoFe - Magos UA 1:3