Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vibrantes Bolívar Ranas Agresivos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Rosal is nu in balbezit. Nava verovert de bal door een tackle van achteren. Nava probeert naar een medespeler te passen. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Domínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Camacho is nu in balbezit. Camacho passt de bal in één keer door. Altuve rent richting de bal. Altuve schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bastidas rent richting de bal. Greco verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domínguez. Greco is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Greco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vibrantes Bolívar 56%, Ranas Agresivos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Vibrantes Bolívar - Ranas Agresivos 0:0

51e minuut.
Marchán bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez onderschept slim de pass. Domínguez met een sublieme pass. Altuve is nu in balbezit. Altuve haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Osorio geeft een lange en hoge pass. Rivero kopt de bal weg. Brito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nava met een sublieme pass. Galarraga bokst de bal weg. Lozano rent richting de bal. Lozano schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Soublette, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vibrantes Bolívar - Ranas Agresivos 0:1

67e minuut.
Pineda geeft de bal voor. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano is nu in balbezit. Lozano haalt uit met een fantastische trap. Galarraga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vibrantes Bolívar - Ranas Agresivos 0:2

72e minuut.
Pineda geeft een lange en hoge pass. Marchán kopt de bal weg. Bastidas is nu in balbezit. Greco verovert de bal door een tackle van achteren. Greco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Nava is nu in balbezit. Nava met een sublieme pass. Lozano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vibrantes Bolívar 67%, Ranas Agresivos 33%.
Vibrantes Bolívar - Ranas Agresivos 0:2