Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Savvy FC Desastrosos Modernos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías passt de bal in één keer door. Maldonado heeft problemen om de bal te vangen. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Inworp. Filosa met de inworp. Roscio bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco onderschept slim de pass. Greco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Montana rent richting de bal. Montana geeft een hoge lob. Filosa heeft problemen om de bal te vangen. Montana geeft de bal voor. Ariza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Savvy FC - Desastrosos Modernos 1:0

41e minuut.
Roscio geeft de bal voor. Clavijo is nu in balbezit. Montilla geeft een hoge lob. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Savvy FC - Desastrosos Modernos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savvy FC 38%, Desastrosos Modernos 62%.
Savvy FC - Desastrosos Modernos 2:0

61e minuut.
Maldonado probeert de bal aan de voet te houden. Villalobos rent richting de bal. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Villalobos rent richting de bal. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías verovert de bal door een tackle van achteren. Villalobos rent richting de bal. Villalobos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mathías raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Armas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez geeft de bal voor. Roscio rent richting de bal. Peñaranda onderschept slim de pass. Peñaranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arismendi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savvy FC 32%, Desastrosos Modernos 68%.
Savvy FC - Desastrosos Modernos 2:0