Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-19 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 23
  • Stadion: Global Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1752
Global Vibrantes Bolívar
424 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Túñez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elie rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Camacho ... Strafschop! Elie is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Granados neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Global - Vibrantes Bolívar 1:0

17e minuut.
Daar is Bastidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granados rent richting de bal. Elie is nu in balbezit. Elie draait met de bal, schiet en ... Galarraga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rocha is nu in balbezit. Rocha passt de bal met de wreef. Altuve rent richting de bal. Altuve schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Piñate is nu in balbezit. Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Camacho probeert naar een medespeler te passen. Altuve rent richting de bal. Altuve schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Global - Vibrantes Bolívar 1:1

27e minuut.
Caridad passt de bal zonder na te denken. Domínguez rent richting de bal. Domínguez met een sublieme pass. Altuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuve haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rosal rent richting de bal. Rosal geeft een lange en hoge pass. Altuve heeft problemen om de bal te vangen. Altuve haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Global - Vibrantes Bolívar 1:2

42e minuut.
Elie geeft de bal voor. Vizcarrondo kopt de bal weg. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados haalt uit met een fantastische trap. Galarraga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Global - Vibrantes Bolívar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Global 53%, Vibrantes Bolívar 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Global - Vibrantes Bolívar 2:2

54e minuut.
Brito is nu in balbezit. Vizcarrondo rent richting de bal. Brito rent richting de bal. Elie onderschept slim de pass. Elie haalt uit met een fantastische trap. Galarraga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Domínguez met een sublieme pass. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie passt de bal zonder na te denken. Granados rent richting de bal. Granados draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Global - Vibrantes Bolívar 3:2

75e minuut.
Rosal kopt de bal weg. Daar is Cabrales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrales probeert naar een medespeler te passen. Granados heeft problemen om de bal te vangen. Granados schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Túñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Túñez speelt de bal door. Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie onderschept slim de pass. Elie draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Da Silva met een harde bal richting middenveld. Túñez geeft de bal voor. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Global 38%, Vibrantes Bolívar 62%.
Global - Vibrantes Bolívar 3:2