Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManoTengoFe Canciones Oscuros
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Salazar geeft een lange en hoge pass. Montoya kopt de bal weg. Salazar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sojo rent richting de bal. Sojo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManoTengoFe - Canciones Oscuros 1:0

7e minuut.
Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco onderschept slim de pass. Orozco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ManoTengoFe - Canciones Oscuros 1:1

16e minuut.
Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Orozco passt de bal met de wreef. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManoTengoFe - Canciones Oscuros 1:2

28e minuut.
Armas onderschept slim de pass. Armas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mendes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orozco is nu in balbezit. Orozco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Armas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Arellano is nu in balbezit. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManoTengoFe - Canciones Oscuros 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManoTengoFe 53%, Canciones Oscuros 47%.
ManoTengoFe - Canciones Oscuros 1:3

59e minuut.
Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña passt de bal zonder na te denken. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Echeto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Freire is nu in balbezit. Orozco verovert de bal door een tackle van achteren. Mendes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orozco raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Orozco neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ureña met een sublieme pass. Orozco rent richting de bal. Orozco haalt uit met een fantastische trap. Armas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManoTengoFe - Canciones Oscuros 1:4

76e minuut.
Arellano met een sublieme pass. Suárez is nu in balbezit. Mendes is nu in balbezit. Suárez onderschept slim de pass. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

85e minuut.
Montoya passt de bal in één keer door. Ramos probeert naar een medespeler te passen. Arellano probeert naar een medespeler te passen. Suárez rent richting de bal. Suárez haalt uit met een fantastische trap. Ordáz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManoTengoFe 63%, Canciones Oscuros 37%.
ManoTengoFe - Canciones Oscuros 1:4