Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos UA theredfury
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Gamargo verovert de bal door een tackle van achteren. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Andueza rent richting de bal. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Infante onderschept slim de pass. Infante probeert naar een medespeler te passen. Andueza rent richting de bal. Andueza draait met de bal, schiet en ... Mangana probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UA - theredfury 0:1

8e minuut.
Andueza rent richting de bal. Mata rent richting de bal. Infante verovert de bal door een tackle van achteren. Infante draait met de bal, schiet en ... Mangana probeert de bal aan de voet te houden. Lancken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Mata probeert naar een medespeler te passen. Chacín is nu in balbezit. Chacín probeert naar een medespeler te passen. Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Klungelig pakt Mata de bal. Mathías is nu in balbezit. Mathías speelt de bal door. Chacín rent richting de bal. Chacín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magos UA - theredfury 1:1

24e minuut.
Morles geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ponzo met de inworp. Daar is Mathías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathías geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Montilla is nu in balbezit. Rubio onderschept slim de pass. Rubio met een sublieme pass. Andueza kan de bal niet met de borst controleren. Andueza geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UA - theredfury 1:2

31e minuut.
Andueza rent richting de bal. Andueza passt de bal met de wreef. Infante is nu in balbezit. Infante draait met de bal, schiet en ... Lancken maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Mangana geeft de bal voor. Mea Vitali rent richting de bal. Ponzo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ponzo krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Tavare verovert de bal door een tackle van achteren. Tavare probeert naar een medespeler te passen. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel. Gil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos UA 56%, theredfury 44%.
Magos UA - theredfury 1:2

49e minuut.
Rubio rent richting de bal. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap. Lancken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UA - theredfury 1:3

57e minuut.
Andueza probeert naar een medespeler te passen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Infante raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Infante kan niet meer verder spelen. Soteldo komt het veld opgelopen. Freire met een snel genomen vrije trap. Andueza bereikt de bal nog maar net als eerste. Andueza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Freire verovert de bal door een tackle van achteren. Freire geeft een hoge lob. Gamargo heeft problemen om de bal te vangen. Mea Vitali rent richting de bal. Mea Vitali geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soteldo is nu in balbezit. Soteldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UA - theredfury 1:4

77e minuut.
Mea Vitali met de inworp. Suárez is nu in balbezit. Suárez passt de bal zonder na te denken. Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Suárez probeert naar een medespeler te passen. Morles rent richting de bal. Morles geeft een hoge lob. Soteldo is nu in balbezit. Soteldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magos UA - theredfury 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos UA 55%, theredfury 45%.
Magos UA - theredfury 1:5