Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desastrosos Modernos Vibrantes Bolívar
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Villalobos begaat een overtreding. Domínguez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Domínguez met een snel genomen vrije trap. Rocha rent richting de bal. Rocha speelt de bal door. Altuve rent richting de bal. Altuve haalt uit met een fantastische trap. Ariza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Desastrosos Modernos - Vibrantes Bolívar 0:1

15e minuut.
Inworp. Rocha met de inworp. Chourio rent richting de bal. Arocha verovert de bal door een tackle van achteren. Arocha geeft de bal voor. Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Rosal rent richting de bal. Chourio is nu in balbezit. Chourio passt de bal in één keer door. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bastidas geeft de bal voor. Klungelig pakt Villalobos de bal. Villalobos passt de bal zonder na te denken. Arismendi is nu in balbezit. Arismendi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bastidas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rocha geeft een lange en hoge pass. Montiel probeert de bal aan de voet te houden. Altuve is nu in balbezit. Altuve haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Filosa rent richting de bal. Arocha verovert de bal door een tackle van achteren. Filosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filosa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos Modernos 53%, Vibrantes Bolívar 47%.
Desastrosos Modernos - Vibrantes Bolívar 0:1

54e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve speelt de bal door. Arismendi is nu in balbezit. Villalobos rent richting de bal. Villalobos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Chourio verovert de bal door een tackle van achteren. Chourio probeert naar een medespeler te passen. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Arocha probeert naar een medespeler te passen. Da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuve onderschept slim de pass. Altuve draait met de bal, schiet en ... Ariza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Desastrosos Modernos - Vibrantes Bolívar 0:2

66e minuut.
Roscio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filosa rent richting de bal. Rosal is nu in balbezit. Rosal geeft een hoge lob. Altuve springt en kopt de bal. Ariza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Bastidas geeft een hoge lob. Altuve bereikt de bal nog maar net als eerste. Montiel rent richting de bal. Altuve onderschept slim de pass. Altuve haalt uit met een fantastische trap. Ariza bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Desastrosos Modernos - Vibrantes Bolívar 0:3

74e minuut.
Roscio passt de bal met de wreef. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Domínguez onderschept slim de pass. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Rosal rent richting de bal. Rosal geeft de bal voor. Roscio geeft een hoge lob. Arismendi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arismendi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos Modernos 43%, Vibrantes Bolívar 57%.
Desastrosos Modernos - Vibrantes Bolívar 0:3