Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Savvy FC theredfury
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Perea trapt de bal weg. Armas is nu in balbezit. Armas speelt de bal door. Greco is nu in balbezit. Greco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Montilla geeft de bal voor. Daar is Peñaranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morles bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda verovert de bal door een tackle van achteren. Peñaranda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mathías verovert de bal door een tackle van achteren. Freire is nu in balbezit. Freire speelt de bal door. Rubio is nu in balbezit. Rubio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Riveros de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mea Vitali neemt de hoekschop. Moss bokst de bal weg.

33e minuut.
Mathías passt de bal in één keer door. Peñaranda is nu in balbezit. Met opzet legt Freire zijn tegenspeler op de grond. Freire krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Mathías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rubio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Freire zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Riveros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... Moss verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Savvy FC - theredfury 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savvy FC 51%, theredfury 49%.
Savvy FC - theredfury 0:1

48e minuut.
Perea speelt de bal door. Armas heeft problemen om de bal te vangen. Tavare met een sublieme pass. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Armas passt de bal met de wreef. Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías probeert naar een medespeler te passen. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. García Rivas met een sublieme pass. Infante rent richting de bal. Infante haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Greco is nu in balbezit. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas passt de bal in één keer door. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Tavare zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Armas is nu in balbezit. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio geeft een lange en hoge pass. Infante is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mathías geeft een lange en hoge pass. Ereu rent richting de bal. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda schiet op doel. Morles probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Savvy FC 38%, theredfury 62%.
Savvy FC - theredfury 0:1