Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canilleros CA Espartanos de Miranda
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Contreras geeft een lange en hoge pass. Roque heeft problemen om de bal te vangen. Mavares rent richting de bal. Davalillo onderschept slim de pass. Davalillo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canilleros CA - Espartanos de Miranda 0:1

11e minuut.
Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Túñez. Roque is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roque zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Córdova rent richting de bal. Córdova draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Elie rent richting de bal. Elie passt de bal met de wreef. Córdova rent richting de bal. Córdova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Canilleros CA - Espartanos de Miranda 1:1

27e minuut.
Contreras passt de bal zonder na te denken. Davalillo is nu in balbezit. Marcano rent richting de bal. Davalillo verovert de bal door een tackle van achteren. Davalillo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Roque rent richting de bal. Roque speelt de bal door. Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas is nu in balbezit. Borjas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canilleros CA 53%, Espartanos de Miranda 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Canilleros CA - Espartanos de Miranda 1:1

63e minuut.
Borjas is nu in balbezit. Borjas passt de bal met de wreef. Daar is Peraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davalillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Davalillo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Ferrebús met de inworp. Marcano speelt de bal door. Córdova is nu in balbezit. Córdova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canilleros CA - Espartanos de Miranda 2:1

77e minuut.
Barboza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Contreras met de inworp. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel. Manzano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Roque rent richting de bal. Roque probeert naar een medespeler te passen. Córdova rent richting de bal. Córdova schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canilleros CA - Espartanos de Miranda 3:1

82e minuut.
Davalillo rent richting de bal. Elie onderschept slim de pass. Elie passt de bal met de wreef. Córdova is nu in balbezit. Córdova schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canilleros CA 48%, Espartanos de Miranda 52%.
Canilleros CA - Espartanos de Miranda 3:1