Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nacionales Rápidos Arquitectos Capitales F.C.
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Peláez trapt de bal weg. Klungelig pakt Ariza de bal. Aponte met een sublieme pass. Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacionales Rápidos - Arquitectos Capitales F.C. 0:1

14e minuut.
Monsalve bereikt de bal nog maar net als eerste. Monsalve geeft een hoge lob. Aponte heeft problemen om de bal te vangen. Jaspe is nu in balbezit. Jaspe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Benaventte rent richting de bal. Concepción is nu in balbezit. Concepción passt de bal zonder na te denken. Jaspe rent richting de bal. Jaspe haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Finol verovert de bal door een tackle van achteren. Robles is nu in balbezit. Finol rent richting de bal. Robles rent richting de bal. Robles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Concepción met de inworp. Faríñez is nu in balbezit. Faríñez passt de bal zonder na te denken. Finol rent richting de bal. Finol geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Daar is Cardozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Finol is nu in balbezit. Finol passt de bal in één keer door. Robles rent richting de bal. Robles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nacionales Rápidos - Arquitectos Capitales F.C. 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacionales Rápidos 48%, Arquitectos Capitales F.C. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nacionales Rápidos - Arquitectos Capitales F.C. 1:1

50e minuut.
Benaventte met de inworp. Daar is Aponte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aponte geeft een lange en hoge pass. Jaspe controleert de bal met de borst. Jaspe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nacionales Rápidos - Arquitectos Capitales F.C. 1:2

52e minuut.
Maurel onderschept slim de pass. Maurel passt de bal zonder na te denken. Finol bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aponte raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Díez komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benaventte met de inworp. Ariza is nu in balbezit. Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez geeft een lange en hoge pass. Bencomo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Marín geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Benaventte met de inworp. Díez is nu in balbezit. Díez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza probeert naar een medespeler te passen. Robles bereikt de bal nog maar net als eerste. Finol is nu in balbezit. Finol draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nacionales Rápidos - Arquitectos Capitales F.C. 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nacionales Rápidos 56%, Arquitectos Capitales F.C. 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nacionales Rápidos - Arquitectos Capitales F.C. 2:2