Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
olvidados Goleadores Futbol Club
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten matig
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Ferreira speelt de bal door. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yegüez. Yegüez krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bermúdez verovert de bal door een tackle van achteren. Bermúdez geeft een hoge lob. Mota probeert de bal aan de voet te houden. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Canales probeert naar een medespeler te passen. Prieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto geeft de bal voor. López rent richting de bal. López schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pinto passt de bal met de wreef. Chourio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chourio passt de bal met de wreef. Yegüez is nu in balbezit. Yegüez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Ferreira raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Butto komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Prieto rent richting de bal. Prieto geeft de bal voor. Isnardi kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Prieto neemt de hoekschop. Elie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olvidados 60%, Goleadores Futbol Club 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olvidados - Goleadores Futbol Club 0:0

48e minuut.
Canales passt de bal in één keer door. Chourio rent richting de bal. Echeto begaat een overtreding. Echeto krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Doeltrap. Elie trapt de bal weg. Klungelig pakt Canales de bal. Chourio bereikt de bal nog maar net als eerste. Chourio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Isnardi geeft de bal voor. Inworp. Prieto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chourio rent richting de bal. Chourio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hezzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Hezzel geeft de bal voor. Dhers kopt de bal weg. López is nu in balbezit. López haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olvidados 42%, Goleadores Futbol Club 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
olvidados - Goleadores Futbol Club 0:0