Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Búfalos de Monagas Hachas Central
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.1
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Parra onderschept slim de pass. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Parra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chacín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Espina komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Canache draait met de bal, schiet en ... Ponce rent richting de bal. Ponce haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina passt de bal zonder na te denken. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín draait met de bal, schiet en ... Camejo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Búfalos de Monagas - Hachas Central 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos de Monagas 44%, Hachas Central 56%.
Búfalos de Monagas - Hachas Central 1:0

48e minuut.
Espina onderschept slim de pass. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres geeft een lange en hoge pass. Canache rent richting de bal. Canache haalt uit met een fantastische trap. Romo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Savaresse rent richting de bal. Savaresse geeft een lange en hoge pass. Valdés rent richting de bal. Canache verovert de bal door een tackle van achteren. Canache schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Zabala controleert de bal met de borst. Canache is nu in balbezit. Valdés is nu in balbezit. Zabala verovert de bal door een tackle van achteren. Zabala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
García is nu in balbezit. Parra verovert de bal door een tackle van achteren. Marcano speelt de bal door. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Búfalos de Monagas - Hachas Central 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Búfalos de Monagas 52%, Hachas Central 48%.
Búfalos de Monagas - Hachas Central 2:0