Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hachas Central Niebla Negra FC
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Parra geeft de bal voor. Canache kopt de bal weg. Ponce bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponce schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hachas Central - Niebla Negra FC 1:0

17e minuut.
Santeliz is nu in balbezit. Figueira verovert de bal door een tackle van achteren. Figueira speelt de bal door. Canache rent richting de bal. Canache draait met de bal, schiet en ... Yriarte bokst de bal weg.

19e minuut.
Adamas passt de bal zonder na te denken. Savaresse geeft een lange en hoge pass. Segovia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zabala bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Camejo met een harde bal richting middenveld. Parra is nu in balbezit. Parra geeft een hoge lob. Canache is nu in balbezit. Canache schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hachas Central 50%, Niebla Negra FC 50%.
Hachas Central - Niebla Negra FC 1:0

54e minuut.
Parra geeft de bal voor. Antúnez probeert de bal aan de voet te houden. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabala onderschept slim de pass. Zabala haalt uit met een fantastische trap. Yriarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hachas Central - Niebla Negra FC 2:0

68e minuut.
Cadíz trapt de bal weg van het doel. Adamas heeft problemen om de bal te vangen. Zabala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabala krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Carbonelli heeft problemen om de bal te vangen. Carbonelli passt de bal zonder na te denken. Segovia rent richting de bal. Segovia schiet op doel. Camejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Pineda is nu in balbezit. Pineda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baena de bal. Carbonelli is nu in balbezit. Carbonelli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hachas Central 59%, Niebla Negra FC 41%.
Hachas Central - Niebla Negra FC 2:0