Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niebla Negra FC olvidados
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 20.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Peñaranda speelt de bal door. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba passt de bal zonder na te denken. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Canales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antúnez rent richting de bal. Antúnez geeft een lange en hoge pass. Carbonelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebla Negra FC - olvidados 1:0

17e minuut.
Santeliz geeft een hoge lob. Mota geeft een hoge lob. Torrealba kopt de bal weg. Carbonelli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carbonelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebla Negra FC - olvidados 2:0

20e minuut.
Carbonelli probeert naar een medespeler te passen. Mota probeert naar een medespeler te passen. Chourio is nu in balbezit. Segovia onderschept slim de pass. Segovia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebla Negra FC - olvidados 3:0

21e minuut.
Segovia passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rojo de bal. Rojo passt de bal zonder na te denken. Carbonelli rent richting de bal. Carbonelli haalt uit met een fantastische trap. Díaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Canales rent richting de bal. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez speelt de bal door. Segovia rent richting de bal. Segovia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebla Negra FC - olvidados 4:0

27e minuut.
Yegüez speelt de bal door. Mota probeert naar een medespeler te passen. Reinoso heeft problemen om de bal te vangen. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebla Negra FC 30%, olvidados 70%.
Niebla Negra FC - olvidados 4:0

50e minuut.
Reinoso is nu in balbezit. Antúnez onderschept slim de pass. Antúnez speelt de bal door. Carbonelli rent richting de bal. Carbonelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Reinoso is nu in balbezit. Antúnez verovert de bal door een tackle van achteren. Antúnez passt de bal met de wreef. Carbonelli is nu in balbezit. Carbonelli passt de bal in één keer door. Díaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo geeft een lange en hoge pass. Carbonelli probeert de bal aan de voet te houden. Antúnez rent richting de bal. Antúnez haalt uit met een fantastische trap. Paal!

75e minuut.
Adamas met de inworp. Torrealba rent richting de bal. Met opzet legt Palacios zijn tegenspeler op de grond. Palacios is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebla Negra FC 24%, olvidados 76%.
Niebla Negra FC - olvidados 4:0