Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Niebla Negra FC Goleadores Futbol Club
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rojo probeert naar een medespeler te passen. Guerrero heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canelón. Canelón krijgt een gele kaart. Guerrero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hezzel met een snel genomen vrije trap. López rent richting de bal. López schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bracamonte onderschept slim de pass. Daar is Bracamonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracamonte geeft een lange en hoge pass. López krijgt zijn hoofd ertegen. Yriarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebla Negra FC - Goleadores Futbol Club 0:1

18e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonelli rent richting de bal. Carbonelli passt de bal met de wreef. Segovia is nu in balbezit. Segovia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Elie met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Antúnez de bal. López kopt de bal weg. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niebla Negra FC - Goleadores Futbol Club 0:2

24e minuut.
Bermúdez heeft problemen om de bal te vangen. Antúnez met een sublieme pass. Echeto is nu in balbezit. Segovia verovert de bal door een tackle van achteren. Segovia passt de bal zonder na te denken. Elie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Carbonelli rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebla Negra FC - Goleadores Futbol Club 1:2

40e minuut.
Segovia rent richting de bal. Hezzel maakt een afschuwelijke overtreding. Segovia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canelón met een snel genomen vrije trap. Carbonelli springt en kopt de bal. Elie probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebla Negra FC 45%, Goleadores Futbol Club 55%.
Niebla Negra FC - Goleadores Futbol Club 1:2

61e minuut.
Adamas speelt de bal door. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez met een sublieme pass. Klungelig pakt López de bal. López haalt uit met een fantastische trap. Yriarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Torrealba is nu in balbezit. Torrealba met een sublieme pass. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia draait met de bal, schiet en ... Elie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Niebla Negra FC - Goleadores Futbol Club 2:2

72e minuut.
Yriarte trapt de bal weg. Hezzel controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torrealba. Torrealba krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Casanova is nu in balbezit. Carbonelli verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonelli passt de bal met de wreef. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebla Negra FC - Goleadores Futbol Club 3:2

78e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carbonelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torrealba komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Niebla Negra FC - Goleadores Futbol Club 4:2

80e minuut.
Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez speelt de bal door. Carbonelli rent richting de bal. Carbonelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niebla Negra FC 46%, Goleadores Futbol Club 54%.
Niebla Negra FC - Goleadores Futbol Club 4:2