Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goleadores Futbol Club Niebla Negra FC
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 21
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


7e minuut.
Elie trapt de bal weg van het doel. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez met een sublieme pass. Carbonelli heeft problemen om de bal te vangen. Carbonelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleadores Futbol Club - Niebla Negra FC 0:1

12e minuut.
Castellano rent richting de bal. Torrealba onderschept slim de pass. Torrealba geeft de bal voor. Segovia rent richting de bal. Segovia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleadores Futbol Club - Niebla Negra FC 0:2

17e minuut.
Rojo is nu in balbezit. Rojo speelt de bal door. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleadores Futbol Club - Niebla Negra FC 0:3

32e minuut.
Pinto onderschept slim de pass. Pinto passt de bal in één keer door. López heeft problemen om de bal te vangen. López haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleadores Futbol Club - Niebla Negra FC 1:3

41e minuut.
Isnardi geeft een lange en hoge pass. Peñaranda kopt de bal weg. Castellano heeft problemen om de bal te vangen. Carbonelli verovert de bal door een tackle van achteren. Carbonelli geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Elie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Casanova controleert de bal met de borst. Segovia rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleadores Futbol Club - Niebla Negra FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleadores Futbol Club 64%, Niebla Negra FC 36%.
Goleadores Futbol Club - Niebla Negra FC 1:4

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Isnardi de bal onder controle te krijgen. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonelli speelt de bal door. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ... Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Bracamonte passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pinto de bal onder controle te krijgen. Peñaranda speelt de bal door. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonelli draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Goleadores Futbol Club - Niebla Negra FC 1:5

54e minuut.
Elie met een harde bal richting middenveld. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pinto. Pinto krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Torrealba speelt de bal door. Carbonelli is nu in balbezit. Carbonelli passt de bal met de wreef. Segovia bereikt de bal nog maar net als eerste. Segovia haalt uit met een fantastische trap. Elie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Isnardi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleadores Futbol Club - Niebla Negra FC 1:6

74e minuut.
Antúnez met een sublieme pass. Rojo is nu in balbezit. Rojo passt de bal met de wreef. Segovia is nu in balbezit. Segovia geeft de bal voor. Elie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Torrealba geeft een hoge lob. Antúnez met een sublieme pass. Casanova heeft problemen om de bal te vangen. Segovia is nu in balbezit. Segovia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleadores Futbol Club 68%, Niebla Negra FC 32%.
Goleadores Futbol Club - Niebla Negra FC 1:6