Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lunas de Tucupita Revolucionarios Duros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Espina is nu in balbezit. Yánez rent richting de bal. Yánez probeert naar een medespeler te passen. Echeverria is nu in balbezit. Echeverria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pocaterra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yánez met de inworp. García Rivas rent richting de bal. García Rivas geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Romero heeft problemen om de bal te vangen. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boscán. Boscán krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas de Tucupita 44%, Revolucionarios Duros 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lunas de Tucupita - Revolucionarios Duros 0:0

69e minuut.
Pedríquez heeft problemen om de bal te vangen. García Rivas is nu in balbezit. García Rivas met een sublieme pass. Echeverria is nu in balbezit. Echeverria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Daar is Castellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria draait met de bal, schiet en ... Pocaterra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jaspe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Mendoza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas de Tucupita - Revolucionarios Duros 1:0

78e minuut.
Klungelig pakt Pedríquez de bal. García Rivas bereikt de bal nog maar net als eerste. García Rivas passt de bal met de wreef. Echeverria bereikt de bal nog maar net als eerste. Echeverria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mendoza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yánez met de inworp. García Rivas is nu in balbezit. García Rivas schiet op doel. Jaspe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mendoza is nu in balbezit. Blanco onderschept slim de pass. Blanco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lunas de Tucupita - Revolucionarios Duros 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lunas de Tucupita 43%, Revolucionarios Duros 57%.
Lunas de Tucupita - Revolucionarios Duros 2:0