Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros Galantes Sokkeros Adictos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


5e minuut.
Arango Saenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango Saenz passt de bal met de wreef. Santeliz rent richting de bal. Piar verovert de bal door een tackle van achteren. Piar geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Santeliz rent richting de bal. Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel probeert naar een medespeler te passen. Machís rent richting de bal. Machís haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Esquivel met een sublieme pass. Sira is nu in balbezit. Caldera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caldera krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Figuera probeert de bal aan de voet te houden. Machís bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaimes bereikt de bal nog maar net als eerste. Machís verovert de bal door een tackle van achteren. Machís draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ojeda onderschept slim de pass. Ojeda passt de bal met de wreef. Infante is nu in balbezit. Infante haalt uit met een fantastische trap. Ojeda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antúnez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Galantes - Sokkeros Adictos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Galantes 43%, Sokkeros Adictos 57%.
Loros Galantes - Sokkeros Adictos 0:1

50e minuut.
Sira is nu in balbezit. Sira geeft een hoge lob. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte probeert naar een medespeler te passen. Figuera heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aponte geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Millán kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aponte neemt de hoekschop. Paal!

54e minuut.
Olivera kopt de bal weg. Daar is Caldera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sira rent richting de bal. Machís bereikt de bal nog maar net als eerste. Machís schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Caldera rent richting de bal. Esquivel onderschept slim de pass. Esquivel met een sublieme pass. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Piar passt de bal zonder na te denken. Piar bereikt de bal nog maar net als eerste. Piar geeft de bal voor. Machís rent richting de bal. Machís haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Limardo met een snelle inworp. Esquivel speelt de bal door. Aponte rent richting de bal. Aponte geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Galantes 34%, Sokkeros Adictos 66%.
Loros Galantes - Sokkeros Adictos 0:1