Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ratas Gloriosos Espadas Reales
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Riveros geeft een lange en hoge pass. Zamora rent richting de bal. Orozco speelt de bal door. Mejías rent richting de bal. Mejías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Riveros rent richting de bal. Riveros speelt de bal door. Guzmán rent richting de bal. Benaventte is nu in balbezit. Benaventte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Orozco speelt de bal door. Benaventte rent richting de bal. Terán is nu in balbezit. Benaventte onderschept slim de pass. Benaventte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratas Gloriosos - Espadas Reales 0:1

13e minuut.
Guzmán verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero verovert de bal door een tackle van achteren. Carrero speelt de bal door. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ratas Gloriosos - Espadas Reales 1:1

17e minuut.
Córdova geeft de bal voor. Inworp. Carrillo met een snelle inworp. Mejías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Ricaurte probeert de bal aan de voet te houden. Villanueva is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ricaurte. Ricaurte krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Farías heeft problemen om de bal te vangen. Carmona is nu in balbezit. Carmona passt de bal met de wreef. Benaventte bereikt de bal nog maar net als eerste. Benaventte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratas Gloriosos - Espadas Reales 1:2

35e minuut.
Carrero passt de bal zonder na te denken. Carrillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrillo passt de bal in één keer door. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ratas Gloriosos - Espadas Reales 2:2

45e minuut.
Orozco rent richting de bal. Mejías verovert de bal door een tackle van achteren. Mejías passt de bal met de wreef. Daar is Farías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farías haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratas Gloriosos - Espadas Reales 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratas Gloriosos 39%, Espadas Reales 61%.
Ratas Gloriosos - Espadas Reales 3:2

61e minuut.
Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Terán. Terán krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Carrillo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Primera komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zamora met een sublieme pass. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Benaventte is nu in balbezit. Benaventte haalt uit met een fantastische trap. Galarraga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Benaventte rent richting de bal. Terán onderschept slim de pass. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Orozco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Zamora zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejías rent richting de bal. Mejías passt de bal zonder na te denken. Farías rent richting de bal. Farías haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejías rent richting de bal. Farías speelt de bal door. Terán is nu in balbezit. Terán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ratas Gloriosos - Espadas Reales 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ratas Gloriosos 47%, Espadas Reales 53%.
Ratas Gloriosos - Espadas Reales 4:2