Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marineros Sokkeristas Bots Desvergonzados
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 20.8
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Rondón probeert naar een medespeler te passen. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar met een sublieme pass. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Savarino met de inworp. Bejarano is nu in balbezit. Bejarano passt de bal met de wreef. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Limardo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bolívar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utrera rent richting de bal. Utrera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo speelt de bal door. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Maurel probeert naar een medespeler te passen. González is nu in balbezit. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. González is nu in balbezit. González haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Maurel passt de bal in één keer door. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Roldán de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Sokkeristas 53%, Bots Desvergonzados 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Marineros Sokkeristas - Bots Desvergonzados 0:0

60e minuut.
Maurel met de inworp. Bolívar rent richting de bal. Bolívar geeft een lange en hoge pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Sokkeristas - Bots Desvergonzados 0:1

74e minuut.
Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar onderschept slim de pass. Escobar passt de bal in één keer door. Daar is González, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. González draait met de bal, schiet en ... Mathías bokst de bal weg.

79e minuut.
Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel geeft een lange en hoge pass. Fernández kopt de bal weg. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cumana geeft de bal voor. Inworp. Lupi met een snelle inworp. Klungelig pakt Rojo de bal. Rojo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Maurel passt de bal zonder na te denken. Utrera speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. Mathías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Sokkeristas - Bots Desvergonzados 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Sokkeristas 68%, Bots Desvergonzados 32%.
Marineros Sokkeristas - Bots Desvergonzados 0:2