Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cementeros Eternos Cementeros AD
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
15 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 22
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Ramos is nu in balbezit. Bandres verovert de bal door een tackle van achteren. Bandres met een sublieme pass. Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Manrique met een sublieme pass. Otaiza speelt de bal door. Concepción probeert naar een medespeler te passen. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Eternos - Cementeros AD 1:0

9e minuut.
Manrique speelt de bal door. Scarpeccio rent richting de bal. Hidalgo begaat een overtreding. Hidalgo krijgt een gele kaart. Scarpeccio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scarpeccio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aristeguieta is nu in balbezit. Aristeguieta schiet op doel. Urribarri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Otaiza heeft problemen om de bal te vangen. Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Eternos - Cementeros AD 2:0

15e minuut.
Suárez verovert de bal door een tackle van achteren. Suárez geeft een lange en hoge pass. Dhers heeft problemen om de bal te vangen. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Concepción kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Scarpeccio de bal onder controle te krijgen. Navarro begaat een overtreding. Navarro krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Delgado met een harde bal richting middenveld. Ramos rent richting de bal. Ramos met een sublieme pass. Navarro is nu in balbezit. Navarro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena onderschept slim de pass. Michelena speelt de bal door. Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Urribarri trapt de bal weg. Scarpeccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeccio passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aristeguieta de bal. Aristeguieta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peña Zauner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Concepción speelt de bal door. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Eternos 47%, Cementeros AD 53%.
Cementeros Eternos - Cementeros AD 2:0

51e minuut.
Bandres probeert naar een medespeler te passen. Zárate geeft de bal voor. Rojo kopt de bal weg. Peña Zauner probeert de bal aan de voet te houden. Peña Zauner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate geeft een lange en hoge pass. Otaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta verovert de bal door een tackle van achteren. Aristeguieta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Eternos - Cementeros AD 3:0

69e minuut.
Concepción verovert de bal door een tackle van achteren. Concepción passt de bal zonder na te denken. Zárate is nu in balbezit. Navarro onderschept slim de pass. Navarro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Eternos - Cementeros AD 3:1

76e minuut.
Klungelig pakt Carvajal de bal. Bandres is nu in balbezit. Bandres probeert naar een medespeler te passen. Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Dhers met een snelle inworp. Machado is nu in balbezit. Machado geeft een lange en hoge pass. Aristeguieta is nu in balbezit. Aristeguieta schiet op doel. De bal raakt de paal. Urribarri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros Eternos - Cementeros AD 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros Eternos 48%, Cementeros AD 52%.
Cementeros Eternos - Cementeros AD 4:1