Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokkeros Adictos Revolucionarios Duros
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Mata kopt de bal weg. Infante probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guadama rent richting de bal. Infante onderschept slim de pass. Infante schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera passt de bal in één keer door. Caldera rent richting de bal. Romero onderschept slim de pass. Romero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros Adictos - Revolucionarios Duros 0:1

14e minuut.
Bravo speelt de bal door. Boscán is nu in balbezit. Millán onderschept slim de pass. Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Paz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santeliz verovert de bal door een tackle van achteren. Santeliz passt de bal in één keer door. Infante heeft problemen om de bal te vangen. Infante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Romero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Canache komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkeros Adictos 49%, Revolucionarios Duros 51%.
Sokkeros Adictos - Revolucionarios Duros 0:1

53e minuut.
Inworp. Bravo met een snelle inworp. Paz probeert naar een medespeler te passen. Boscán rent richting de bal. Boscán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Jaimes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canache is nu in balbezit. Canache draait met de bal, schiet en ... Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Millán kan de bal niet met de borst controleren. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz passt de bal in één keer door. Canache is nu in balbezit. Canache draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros Adictos - Revolucionarios Duros 0:2

72e minuut.
Caldera is nu in balbezit. Paz verovert de bal door een tackle van achteren. Paz probeert naar een medespeler te passen. Boscán bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán schiet op doel. Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkeros Adictos 59%, Revolucionarios Duros 41%.
Sokkeros Adictos - Revolucionarios Duros 0:2