Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros Galantes Shinigamis
Normal Tactiek 343
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Daar is Machís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machís met een sublieme pass. Klungelig pakt Piar de bal. Zauner onderschept slim de pass. Zauner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Navea rent richting de bal. Navea geeft een lange en hoge pass. Querales kopt de bal weg. Klungelig pakt Zauner de bal. Zauner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Hernández met een sublieme pass. Esquivel rent richting de bal. Esquivel speelt de bal door. Aponte rent richting de bal. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Aponte probeert naar een medespeler te passen. Piar rent richting de bal. Piar geeft een hoge lob. Machís bereikt de bal nog maar net als eerste. Machís haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Sira met een sublieme pass. Machís bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco onderschept slim de pass. Sira verovert de bal door een tackle van achteren. Sira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Piar passt de bal zonder na te denken. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero passt de bal met de wreef. Zauner is nu in balbezit. Zauner haalt uit met een fantastische trap. Antúnez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Galantes - Shinigamis 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Galantes 56%, Shinigamis 44%.
Loros Galantes - Shinigamis 0:1

61e minuut.
Esquivel is nu in balbezit. Esquivel met een sublieme pass. Machís is nu in balbezit. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Sira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Querales onderschept slim de pass. Cichero rent richting de bal. Piar begaat een overtreding. Piar krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Limardo met een sublieme pass. Sira bereikt de bal nog maar net als eerste. Machís bereikt de bal nog maar net als eerste. Machís haalt uit met een fantastische trap. Almarza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Loros Galantes - Shinigamis 1:1

70e minuut.
Hernández geeft een lange en hoge pass. Querales is nu in balbezit. Querales passt de bal in één keer door. Zauner rent richting de bal. Zauner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Querales probeert naar een medespeler te passen. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichero passt de bal zonder na te denken. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Galantes - Shinigamis 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Galantes 70%, Shinigamis 30%.
Loros Galantes - Shinigamis 1:2