Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marineros Sokkeristas Galácticos CF
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.7
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Bejarano onderschept slim de pass. Bejarano met een sublieme pass. Gómez rent richting de bal. Gómez schiet op doel. Calleja werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Doeltrap. Mathías trapt de bal weg van het doel. Paz kopt de bal weg. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Sokkeristas - Galácticos CF 0:1

36e minuut.
Limardo kopt de bal weg. Bejarano is nu in balbezit. Paz begaat een overtreding. Paz krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Piñango speelt de bal door. Toro is nu in balbezit. Toro passt de bal in één keer door. Adames bereikt de bal nog maar net als eerste. Adames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Sokkeristas - Galácticos CF 0:2

45e minuut.
Daar is Limardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adames is nu in balbezit. Adames met een sublieme pass. Toro is nu in balbezit. Toro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Sokkeristas - Galácticos CF 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Sokkeristas 67%, Galácticos CF 33%.
Marineros Sokkeristas - Galácticos CF 0:3

54e minuut.
Espina is nu in balbezit. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona probeert naar een medespeler te passen. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Marineros Sokkeristas - Galácticos CF 0:4

58e minuut.
Limardo is nu in balbezit. Paz onderschept slim de pass. Paz passt de bal in één keer door. Toro bereikt de bal nog maar net als eerste. Toro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Córdova heeft problemen om de bal te vangen. Piñango is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espina. Piñango raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marineros Sokkeristas 47%, Galácticos CF 53%.
Marineros Sokkeristas - Galácticos CF 0:4