Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guardabosques Rabiosos Trujillanos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.4
matig Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal in één keer door. Daar is Olivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Galea verovert de bal door een tackle van achteren. Galea met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruggieri met een snelle inworp. Baralt geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Olivera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Notaroberto met een snelle inworp. Sencial is nu in balbezit. Sencial haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Rabiosos - Trujillanos 0:1

33e minuut.
Laya raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chacón komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Galea geeft de bal voor. Notaroberto kopt de bal weg. Daar is Canorea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Notaroberto rent richting de bal. Sifontes onderschept slim de pass. Sifontes probeert naar een medespeler te passen. Pozo is nu in balbezit. Pozo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Rabiosos 58%, Trujillanos 42%.
Guardabosques Rabiosos - Trujillanos 0:1

51e minuut.
Chacón onderschept slim de pass. Chacón speelt de bal door. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud schiet op doel. Aponte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Villamizar passt de bal met de wreef. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud passt de bal in één keer door. Pozo is nu in balbezit. Pozo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chalbaud onderschept slim de pass. Chalbaud passt de bal zonder na te denken. Sifontes rent richting de bal. Sifontes geeft een hoge lob. Dudamel kopt de bal weg. Chirinos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Santeliz is nu in balbezit. Del Valle onderschept slim de pass. Ramos is nu in balbezit. Del Valle verovert de bal door een tackle van achteren. Del Valle probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Sifontes speelt de bal door. Morillo is nu in balbezit. Clavijo verovert de bal door een tackle van achteren. Clavijo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Canorea de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baralt zal de hoekschop nemen. Sencial springt en kopt de bal. Canorea heeft problemen om de bal te vangen. Clavijo is nu in balbezit. Clavijo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guardabosques Rabiosos - Trujillanos 0:2

75e minuut.
Sifontes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Andrade komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Baralt geeft de bal voor. Notaroberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Notaroberto passt de bal in één keer door. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guardabosques Rabiosos 56%, Trujillanos 44%.
Guardabosques Rabiosos - Trujillanos 0:2