Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC LOS COCO Marineros Sokkeristas
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Savarino geeft een hoge lob. Gómez is nu in balbezit. Viña schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Viña krijgt een gele kaart. Gómez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Córdova met een snel genomen vrije trap. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Armas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavijo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Clavijo probeert naar een medespeler te passen. Rojo kopt de bal weg. Melo is nu in balbezit. Espina verovert de bal door een tackle van achteren. Espina geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina passt de bal in één keer door. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Clavijo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOS COCO - Marineros Sokkeristas 0:1

33e minuut.
Córdova met een sublieme pass. Savarino is nu in balbezit. Savarino geeft een lange en hoge pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Castellin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Viña is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Espina. Espina krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Ordáz heeft problemen om de bal te vangen. Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero schiet op doel. Ordáz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LOS COCO 51%, Marineros Sokkeristas 49%.
FC LOS COCO - Marineros Sokkeristas 0:1

53e minuut.
Viña passt de bal met de wreef. Castellin heeft problemen om de bal te vangen. Castellin geeft een lange en hoge pass. Olivero rent richting de bal. Olivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Sencial passt de bal in één keer door. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo passt de bal zonder na te denken. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC LOS COCO - Marineros Sokkeristas 0:2

68e minuut.
Olivero rent richting de bal. Sencial is nu in balbezit. Sencial passt de bal in één keer door. Olivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bejarano verovert de bal door een tackle van achteren. Bejarano probeert naar een medespeler te passen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina rent richting de bal. Espina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC LOS COCO 50%, Marineros Sokkeristas 50%.
FC LOS COCO - Marineros Sokkeristas 0:2