Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trujillanos Todoterrenos AC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten weak
weak Passen weak
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Villalta passt de bal in één keer door. Daar is Ramos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bottini speelt de bal door. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales haalt uit met een fantastische trap. Chirinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillanos - Todoterrenos AC 0:1

9e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Sencial is nu in balbezit. Sencial probeert naar een medespeler te passen. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo draait met de bal, schiet en ... Antúnez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Morales probeert de bal met de borst te controleren. Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal in één keer door. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Ruggieri is nu in balbezit. Bottini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruggieri. Ruggieri krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Villalta kan de bal niet met de borst controleren. Villalta geeft een lange en hoge pass. Morales is nu in balbezit. Morales haalt uit met een fantastische trap. Chirinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillanos - Todoterrenos AC 0:2

40e minuut.
Villalta kopt de bal weg. Klungelig pakt Torres de bal. Torres met een sublieme pass. Clavijo rent richting de bal. Clavijo schiet op doel. Antúnez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villalta. Torres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Santeliz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Clavijo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillanos - Todoterrenos AC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trujillanos 45%, Todoterrenos AC 55%.
Trujillanos - Todoterrenos AC 1:2

48e minuut.
Baralt is nu in balbezit. Baralt speelt de bal door. Villalta is nu in balbezit. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sencial rent richting de bal. Sencial haalt uit met een fantastische trap. Clavijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavijo draait met de bal, schiet en ... Antúnez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trujillanos - Todoterrenos AC 2:2

55e minuut.
Antúnez speelt de bal door. Torres kopt de bal weg. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt onderschept slim de pass. Baralt geeft een lange en hoge pass. Antúnez bokst de bal weg. Clavijo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Trujillanos - Todoterrenos AC 3:2

61e minuut.
Araújo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Notaroberto met de inworp. Sencial is nu in balbezit. Sencial draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Torres passt de bal zonder na te denken. Ruggieri is nu in balbezit. Urbina begaat een overtreding. Ruggieri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ruggieri kan niet meer verder spelen. Maldonado komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Villalta probeert naar een medespeler te passen. Bottini rent richting de bal. Ramos maakt een afschuwelijke overtreding. Ramos krijgt een gele kaart.

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antúnez met een harde bal richting middenveld. Escalante kopt de bal weg. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dudamel heeft problemen om de bal te vangen. Morales onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Trujillanos - Todoterrenos AC 3:3

83e minuut.
Araújo rent richting de bal. Notaroberto verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta is nu in balbezit. Notaroberto onderschept slim de pass. Notaroberto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bottini kopt de bal weg. Bottini is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sencial. Sencial krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trujillanos 34%, Todoterrenos AC 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Trujillanos - Todoterrenos AC 3:3